Product

  • Eenzijdig bedrukte folieballonnen

  • Tweezijdig bedrukte folieballonnen

Ballonkleur (kies de kleur)

Prijzen en oplages

Wat zijn folieballonnen

Folieballonnen zien eruit als glanzend zilver metaal. In tegenstelling tot latexballonnen zijn folieballonnen niet poreus, zodat er niet gemakkelijk lucht of helium uit kan lekken, zolang ze maar goed zijn afgesloten. Folieballonnen zijn ook niet biologisch afbreekbaar, omdat ze zijn gemaakt van synthetische materialen.

Hoelang blijft een folieballon zweven als deze wordt gevuld met helium

De 18 inch folieballonnen die wij bedrukken kunnen wel weken lang blijven zweven. En kunnen ook steeds worden bijgevuld zodat ze nog veel langer meegaan.

Welke maat en soorten folieballonnen kunnen jullie bedrukken

Wij kunnen ronde en hartvormige folieballonnen bedrukken met een diameter van 18 inch (45cm). Dat is van boven naar beneden gemeten incl. de vulmond. De ballon zelf zonder de vulmond meegerekend is 38cm.

Hoe groot wordt de opdruk op een folieballon.

Wij drukken uw logo of tekst altijd zo groot mogelijk op een ballon. Bij een folieballon is dat tot ca. 80% van de diameter van de ballon.

Kan ik een folieballon bijvullen

De folieballonnen die wij bedrukken hebben een zelfsluitende klep en en kunnen steeds worden bijgevuld. Mits u het ballonlintje op de daarvoor bestemde plaats knoopt (en dus niet om of boven de vulmond).

Waarom zien folieballonnen eruit alsof ze in de kou leeglopen

Heliumgas krimpt bij temperaturen onder de 10 graden. Als u de folieballon binnen vult en u gaat ermee naar buiten in de kou, dan zal het lijken alsof de ballon iets leeg is gelopen. Zodra de folieballon zich weer op een warmere plaats bevindt, zal de ballon weer normaal worden.

Help! De bedrukking springt van de folieballon

Dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid de folieballon te hard opgeblazen. Wij gebruiken professionele apparatuur om folieballonnen met helium te vullen die vanzelf stopt als de ballon gevuld is. Dit verschijnsel zien we als klanten de folieballonnen zelf met helium vullen en er te veel helium in doen. De rechter ballon op de foto is duidelijk te hard opgeblazen in vergelijking met de linker ballon die door ons is gevuld. Let ook eens op de plooien in de ballon die rechts ontbreken en links duidelijk zichtbaar zijn. De rechter ballon staat veel te strak gespannen.
Folieballon te hard opgeblazen.